2009-08-06 14:42:57• hírek • Szatmar.ro

Elkezdték a VSK lányai is

A tavalyi bronzérmes együttes kedden kezdte el a felkészülést a következő szezonra.

A tavalyi szezonban az élvonalban első alkalommal feljutó Szatmárnémeti VSK női kosárlabda-csapata kedden kezdte el a felkészülést a következő szezonra. A bajnokság október 17.-én kezdődik.

A keddi nap folyamán a keret egyik része az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálaton vett részt, a többiekre szerdán kerül sor. A nap futással, erőnléti edzéssel és technikai gyakorlatokkal telt. A csapat az első három hétben Dan Fleseriu vezetésével a városban edz, majd a hónap végén kezdik a felkészülési mérkőzések sorát.

Az új igazolások közül egyelőre csak az Amerikai Egyesült Állmamok egyetemi bajnokságából elcsábított litván Laura Povilonyte érkezett meg, Elisabetha Pavel és Claudia Pop a jövő héten csatlakoznak az együtteshez. Ők azonban szeptemberben egy rövid ideig elhagyják a gárdát, mivel a válogatott tagjaiként a libanoni Bejrútban részt vesznek a Frankofon Játékokon.

Éles Péter menedzser elmondta, hogy a Kelet-Európa Kupában, melyre a VSK is nevezett, eddig három cseh, két szlovák és egy-egy osztrák illetve német csapat jelezte részvételi szándékát. Itt augusztus közepén várható a sorsolás és november 11.-én veszi kezdetét a sorozat.



Már a légiósok is megérkeztek



Remek a hangulat a kereten belül


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: